پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود

پزشکیان: مسلمان در برابر حق سر خم نمی‌کند؛ دانایی باید همچنان در جامعه گسترش پیدا کند

پزشکیان: مسلمان در برابر حق سر خم نمی‌کند؛ دانایی باید همچنان در جامعه گسترش پیدا کند رئیس‌جمهور در آیین روز ملی، کتاب، کتابخوانی و کتابدار شرکت و از برترین‌های این حوزه تقدیر کرد. هم‌چنین با یک جلد کلام‌الله و تقدیم کارت عضویت کتابخانه‌های عمومی از رئیس‌جمهور قدردانی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور در آیین روز ملی، کتاب، کتابخوانی و کتابدار شرکت و از برترین‌های این حوزه تقدیر کرد. هم‌چنین با یک جلد کلام‌الله و تقدیم کارت عضویت کتابخانه‌های عمومی از رئیس‌جمهور قدردانی شد.

مسعود پزشکیان امروز؛ پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ در مراسم آیین روز ملی، کتاب، کتابخوانی و کتابدار تاکید کرد: اگر می‌خواهیم اسیر کسی نشویم و دنیای برازنده نسل خود بسازیم باید زندگیمان را با کتابخوانی بسازیم تا همدل شویم.

وی در ابتدای سخنانش با استناد به آیات قرآنی به رابطه علم و دانش و دین اشاره کرد و افزود: حیات انسان به علم و حیات علم به عمل و حیات عمل به اخلاص است. تصور کنید انسان فکر می‌کند که هستی به خاطر او خلق شده است و این انسان به این خاطر خلق شده که دانایی پیدا کند و آگاهی یابد، والا این انسان بدون اگاهی به درد نمی‌خورد و بعد اگاهی را در بستر زندگی به کار بگیرد و خالص برای خدا باشد. چنین انسان‌هایی آیا در دنیا و زندگی مشکل پیدا می‌کنند. ایا وقتی چنین ذهنیتی داشته باشیم جامعه دچار فقر و گرفتاری می‌شود؟

وی ادامه داد: قرآن را باید بخوانیم، بفهمیم و عمل کنیم. خدا در قرآن به ملائکه می‌گوید روی زمین می‌خواهم خلیفه بگذارم و ملائکه می‌گویند می‌خواهی کسی را بگذاری که خون بریزد و جنایت کند؟ ما که تو را عبادت و تقدیس می‌کنیم. خدا در جواب گفت که من چیزی را می‌دانم که شما نمی‌دانید بعد به انسان آموزش داد و به ملائکه گفت سجده کنید. همه سجده کردند الا ابلیس.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: همه دعوا‌ها از سر جهل است. هیچ انسان عاقلی در برابر راه درست مقاومت نمی‌کند. خواندن ما را به زبان و نگاه مشترک می‌رساند به جایی می‌رساند که با هم اختلاف نکنیم. جهل بالاترین ظلم در جامعه است. راحت می‌توان از هر مشکلی خارج شد به شرطی که انسان جهلش را کنار بگذارد. می‌توانیم تا جایی که نشود دید رفت، اگر جوانان و حتی مدیران‌مان را با خواندن مانوس کنیم اختلافات و مشکلات کشور برطرف می‌شود؛ چراکه، چون نمی‌دانیم کدام راه را باید برویم دچار اختلاف و مشکل می‌شویم.

وی ادامه داد: مسلمان کسی است که در برابر حق سر خم کند. باید راهی را برویم که دائم حق را به جامعه برسانیم. اگر به جای خواندن صرف عمل می‌کردیم امروز دچار مشکل نبودیم. جایی که می‌دانیم عمل نمی‌کنیم و جایی هم که عمل می‌کنیم به صورت جناحی عمل می‌کنیم.

وی گفت: امروز روز یادآوری است برای این‌که به همه بگوییم که خواندن و یاد گرفتن و دانایی باید همچنان در جامعه گسترش پیدا کند. اگر می‌خواهیم دنیایی بسازیم که برازنده نسل و آینده ما باشد باید به خواندن عادت کنیم و کتاب را همراه و دوستی همیشگی خود بدانیم، اما نه صرفا برای خواندن بلکه برای همدل شدن. دعوا از جهل است و باید بفهمیم که باید با هم همدل شویم. اگر این مسئله را باور کنیم هستی طور دیگری می‌شود.

پزشکیان ادامه داد: اگر این گونه شویم می‌توانیم همه چیز را دگرگون کنیم. شما در کتاب و کتابخوانی می‌توانید این فرهنگ را در کشور بست و گسترش دهید. ما هم در دولت هر کاری از دستمان براید عمل کنیم. تلاش می‌کنیم با خواندن و دانش و علم و تجربه عمل کنیم. فقط باید در این مسیر صبر کنیم. تلاش می‌کنیم مشکلات شما را هم حل کنیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار